Uw telefooncentrale in de cloud die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf

De behoefte aan efficiëntie vraagt om een flexibele telefonie-oplossing. Internet bellen is een complete communicatie-oplossing, die geen grote investering vraagt, maar juist schaalbaar is en meebeweegt met de veranderingen binnen en buiten uw bedrijf. Internet bellen is de toekomstvaste telefooncentrale. Alle denkbare mogelijkheden uit de cloud voor een vast tarief per maand, zonder onverwachte kosten achteraf.

Efficiënter communiceren 

Internet bellen maakt communiceren efficënter en tijdbesparend door de integratiemogelijkheden met bijvoorbeeld klantkaartsystemen. Hiermee heeft u direct de gegevens van uw klant bij de hand wanneer deze u belt. Daarnaast ziet u in één oogopslag of uw collega's bereikbaar zijn en kunt u bellen vanaf uw computer. Een nummer opzoeken en daarna intoetsen is hiermee verleden tijd!

Uiterst betrouwbaar 

Met Internet bellen communiceert u altijd via het betrouwbaar netwerk Ziggo. Het netwerk is dubbel uitgevoerd en wordt 24/7 bewaakt. Er is dus altijd een plan B. Daarnaast is Internet bellen nooit onderhevig aan de gevolgen van lokale kabelbreuk of stroomuitval. U bent altijd op een andere locatie of mobiele telefoon bereikbaar. Zo garanderen we een optimale beschikbaarheid van uw telefooncentrale en bereikbaarheid van uw bedrijf.

Eenvoud en zekerheid

Met Internet bellen heeft u nog maar één aanspreekpunt voor een volledig beheerde oplossing. U ontvangt dus ook nog maar één factuur! In tegenstelling tot een traditionele telefooncentrale zal uw telefooncentrale in de cloud nooit verouderen. U heeft dan ook geen operationele zorgen. U bent altijd voorzien van de nieuwste functionaliteiten, omdat het platform continu up-to-date wordt gehouden.

Een toekomstvaste oplossing voor iedere ondernemer 

Of u nu twee medewerkers heeft of vijftig; u wilt optimaal bereikbaar zijn voor uw klanten en geen belangrijke gesprekken missen. Internet bellen is de nieuwe toekomstvaste communicatie-oplossing wanneer u uw huidige telefooncentrale gaat vervangen. Maar ook wanneer u grip wilt krijgen op de kosten en niet voor financiële verrassingen wilt komen te staan.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze flexibele telefoon-oplossingen? Wij lichten het graag persoonlijk aan u toe.

Neem contact op