De alles-in-1 online werkplek

Een vaste computer op kantoor, een laptop voor thuis, tablet en smartphone voor onderweg, een tweede mobiel als back-up. De moderne mens is altijd en overal aan het werk, op uiteenlopende apparaten.

Hoewel de middelen steeds handzamer en gebruiksvriendelijker worden, leidt de veelheid vaak ook tot ergernissen. Zo raken documenten versnipperd, worden wachtwoorden vergeten en zijn visitekaartjes al bijna te klein voor alle telefoonnummers die erop moeten staan.

Kracht-IT neemt alle ongemakken voor u weg en schept orde en overzicht met de alles in één online werkplek. Als specilaist in kantoorautomatisering weten we precies wat goed werkt. De online werkplek bevat:

Office 365, werken in de cloud.

De alles-in-één-werkplek biedt optimaal overzicht. Kracht-IT richt uw werkplek in met Office 365, hét online systeem voor e-mail en samenwerken, dat u op vijf verschillende apparaten kunt installeren. Voortaan heeft u de meest recente versie van uw documenten dus overal bij de hand, kunt u deze via een internetbrowser raadplegen en delen met uw collega’s.

Hosted (VoIP) telefonie voor volledige bereikbaarheid

Niet alleen uw documenten, maar ook uw bereikbaarheid kunt u volledig beheren. Met hosted telefonie hoeft u nog maar één telefoonnummer te onthouden waarmee u op uw verschillende toestellen bereikbaar bent. Via een handige app kunt u op elk moment bepalen naar welke telefoon het vaste nummer staat doorgeschakeld.

Domeinnaam registreren en een bijbehorend e-mailadres

Geen professionele uitstraling van uw werkplek zonder een eigen domeinnaam. Kracht-IT registreert uw domein in een handomdraai en draagt zorg voor aanvullende diensten, zoals het aanmaken van een bijbehorend e-mailadres.

Tarieven alles-in-1 werkplek

Bekijk de tarieven alles-in-1 pakketten die Kracht-IT aanbiedt. 

Kantoorautomatisering door Kracht-IT

Wilt u uw werkplek of kantoor zo veel mogelijk automatiseren en profiteren van het gemak van de online alles-in-1 werkplek? Vraag vrijblijvend meer informatie over wat Kracht-IT u kan bieden.

Neem contact op