Systeembeheer: ondersteuning op al uw werkplekken

Het functioneren van uw computers en netwerk moet zo vanzelfsprekend zijn als water uit de kraan. Kracht-IT zorgt ervoor dat de automatisering van uw onderneming optimaal functioneert, en biedt u professionele ondersteuning en betrouwbaar systeembeheer op al uw werkplekken: op kantoor, onderweg en thuis.

VOORKOM STORINGEN: LAAT ONDERHOUD PLEGEN

Met de aanschaf en installatie van uw nieuwe software bent u helaas niet voor altijd klaar; de computers, programma’s en bestanden hebben onderhoud nodig om optimaal te blijven functioneren. Door regelmatig onderhoud te plegen aan uw computers en programma's, zorgt Kracht-IT ervoor dat storingen uitblijven. Hierbij moet u denken aan het controleren van back-ups, het uitvoeren van systeem-updates en het nakijken van de servers. Mochten er toch onverwacht storingen optreden, dan zijn wij er uiteraard direct bij om deze op te lossen.

REMOTE SUPPORT: SNELLE HULP OP GROTE AFSTAND

Je zult het net zien: ben je bij die ene, belangrijke zakenrelatie in het buitenland, krijg je op het meest ongelukkige moment last van een computerstoring. Geen nood! Met behulp van het programma TeamViewer brengen wij binnen enkele seconden een internetverbinding tot stand met uw computer of server. Waar op de wereld u dus bent, wij kunnen direct met u meekijken en de storing oplossen.

Ik wil meer weten over:

Computers installeren

Servers 2003 EOL

Netwerkbeheer Den Haag