Referenties

VAN PRIVATE CLOUD NAAR HYBRIDE CLOUD

"Wij zijn vorige jaar overgestapt van een private cloud naar een hybride cloud. Kracht-IT heeft deze migratie vakkundig begeleid en uitgevoerd in samenwerking met Leon van Gemert, student informatica. Al onze data en e-mail staan nu in een Office 365-omgeving. Het Sharepoint wordt ook door onze buitenlandse vertegenwoordigers gebruikt, zodat ook zij altijd en overal over de meest recente data beschikken. Voor ons boekhoudpakket gebruiken we nog altijd een Windows 2012 R2-server. Ook de telefonie wordt door Kracht-IT geleverd, zodat we voor onze automatisering en telefonie één goed en betrouwbaar aanspreekpunt hebben." 

- Gerard Merkx van Recair Waalwijk, producent van warmtewisselaars die een hoog rendement koppelen aan comfort voor de gebruikers binnen de gebouwen.

MIGRATIE VERLOOPT VLEKKELOOS

"Voor ons is de automatisering van levensbelang. Onze vertegenwoordigers moeten overal ter wereld hun mail kunnen lezen en beantwoorden, en de documenten kunnen inzien en bewerken. Wij werken met een private cloud omdat we graag de volledige controle hebben over onze data. Kracht-IT verzorgt bij ons al vanaf 2006 de computers en servers – van onze Novell server, via de Microsoft Small Business server 2003 tot onze huidige Microsoft Small Business server 2011. De migraties zijn altijd verlopen zonder overlast voor de eindgebruiker. Onze vertegenwoordigers kunnen over de hele wereld bij hun e-mail en bestanden. Mochten er problemen zijn, dan lost Kracht-IT die meteen op."

- Kees Mommersteeg van TEMA BV, leverancier van industriële en proces-technische machines en installaties.

VOIP TELEFONIE: KOSTENDALING VAN 60%

“Nadat KPN ons had gemeld dat onze tarieven weer zouden stijgen, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. Frank van Rijn van Kracht-IT kwam met een voorstel waarbij onze vorig jaar aangeschafte telefooncentrale en telefoontoestellen behouden bleven. Hij levert nu VOIP telefonie via een Pattonbox. De kosten van het bellen zijn met 60% gedaald –daar word ik vrolijk van! Ook heb ik nu een handige app op mijn smartphone, waarmee ik in kan stellen waar mijn vaste nummer overgaat.”

- Kees van der Werf van Klokwerf Groep bestaande uit loodgietersbedrijf Klokwerf en Magielsen Warmtetechniek uit Den Haag.

PERSOONLIJKE SERVICE VAN SYSTEEMBEHEERDER

"Zonder een goede systeembeheerder geen goed functionerend bedrijf. Met het systeembeheer van Kracht-IT zijn we niet alleen verzekerd van professionele ondersteuning, maar ook van persoonlijke service. Het is heel prettig om altijd te werken met één ervaren persoon, die helemaal op de hoogte is van ons bedrijf, van onze geschiedenis en wensen. Iemand die bovendien klare taal spreekt en altijd heldere afspraken maakt."

- Marlon van Delden van Hein | Lehmann BV, leverancier van scheidings-, zeef- en transporttechniek.

KRACHT-IT DENKT MET ONS MEE

"Wij zijn een snel groeiend bedrijf. Voor ons is het heel belangrijk dat de automatiseerder met ons meedenkt, en dat doet Kracht-IT. Kracht-IT levert bij ons de systemen, domeinnamen, telefonie en hosted exchange."

- Martijn Mutsaers van Fietskledingvoordeel.nl, de specialist in scherp geprijsde en kwalitatief hoogstaande fietskleding en –accessoires.

VOL VERTROUWEN OVER OFFICE 365-MIGRATIE

"Kracht-IT levert bij ons al jaren de ICT en telefonie. Voor ons is het essentieel dat het mailprogramma goed functioneert. En dat doet het! Onze Small Business Server 2003 is end of life. We stappen met een gerust hart over op Office 365. De migratie laten we vanzelfsprekend door Kracht-IT uitvoeren." 

- Rhody Udo van Brand IT!, een handelsonderneming die rechtstreeks zakendoet met fabrikanten in China en overige landen in Azië.

OFFICE 365 IS IDEAAL

"Kracht-IT levert bij mij een Office 365-omgeving, vaste telefonie en de hosting van de website en domeinnaam. Omdat ik vaak onderweg ben, is Office 365 voor mij ideaal. Ik kan het softwarepakket op meerdere devices installeren en zodoende mijn bestanden lezen en bewerken op laptop, telefoon en computer. Mocht er wat zijn: één telefoontje naar Kracht-IT is voldoende om het opgelost te krijgen."

- Jeroen van der Geest van Jaytravel, een jong bedrijf dat particuliere en zakelijke reizen verzorgt.

ONBEPERKT BELLEN NAAR VAST EN MOBIEL

"Van een collega hoorde ik dat zijn telefoonkosten voor meer dan de helft waren gedaald, dat wilde ik natuurlijk ook! Kracht-IT heeft nu voor me geregeld dat ik voor een vast bedrag per maand onbeperkt kan bellen naar vast en mobiel."

- Kees Kooijmans van Travel Slide/Crazy Keessie, een reisorganisatie met als specialisme vakantiereizen vanaf Rotterdam The Hague Airport.

WIFI-NETWERK ZONDER STORINGEN

"Voor onze huurders is het belangrijk dat er door het hele pand een goed stabiel wifi-netwerk beschikbaar is. We hadden eerst zelf een netwerk gemaakt, maar dat voldeed niet helemaal aan onze eisen. Kracht-IT heeft ons een bijzonder aanbod gedaan: ze hebben de installatie verzorgdmet de garantie dat er bij storingen op het wifi-netwerk geen arbeidskosten gerekend worden. Tot nu toe werkt alles probleemloos en kunnen onze huurders volop gebruikmaken van onze internetvoorziening."

- Elsbeth Visser, initiatiefnemer en organistator van Bedrijfsverzamelgebouw de Compagnie, een ontmoetingsplek voor en door ondernemende bewoners van de Rijswijkse wijk Leeuwendaal, omringende buurten en de rest van de wereld.

VRUCHTBARE SAMENWERKING

"Kracht-IT levert via ons de telefoniediensten. De samenwerking verloopt erg goed. Kracht-IT groeit snel en wij ondersteunen hen daar van harte bij." 

- Patrick van Diemen van Ziggo Zakelijk