Office 365: het online systeem voor e-mail en samenwerken

Office 365 maakt het nieuwe werken nóg aantrekkelijker. U kunt Office 365, dat de nieuwste versies van Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Outlook, Publisher en Access bevat, op vijf verschillende apparaten installeren. Voortaan heeft u uw documenten dus overal bij de hand, en kunt u deze online raadplegen en bijwerken op uw tablet en smartphone. Maar dat is lang niet alles. Office 365 is namelijk de ultieme teamsoftware.

Of u nu op kantoor werkt, thuis of aan de andere kant van de wereld: met Office 365 kunt u altijd en overal samenwerken. Het online systeem maakt het onder meer mogelijk om moeiteloos agenda’s te delen, te e-mailen met een postvakruimte van 50GB, gelijktijdig met meerdere medewerkers in dezelfde documenten te werken en op afstand te vergaderen.

Kracht-IT regelt de installatie, migratie en support van Office 365 

Kracht-IT draagt graag zorg voor de installatie, migratie en support van uw software. Wij kunnen u op maat adviseren over het gebruik van Office 365 en bijbehorende toepassingen als Exchange Online (geoptimaliseerd e-mailprogramma) en Sharepoint (het delen van bestanden). Naast de installatie, die onder meer bestaat uit het aanmaken van de gebruikers en hun rollen, het inrichten van uw computers en telefoons en het doorvoeren van de toepassingen op het gebied van beveiliging en beleid, kunnen wij de bestaande e-mails en documenten voor u overzetten, zodat u deze behoudt in uw nieuwe Office 365-omgeving.

Heeft u vragen over Office 365, of wilt u graag een afspraak maken voor advies en installatie? Neem gerust contact met ons op.

Meer weten over een specifiek onderwerp?

Migratie

Support

Office 2016

Outlook installatie

Outlook aanmelden