Over ons

Kracht-IT is dé betrouwbare systeembeheerder in Den Haag en omstreken. Het bedrijf van Frank van Rijn, levert al sinds 1998 uiteenlopende diensten op het gebied van informatietechnologie. Gespecialiseerd in alles-in-1 werkplekken, hosted telefonie (VoIP), cloud diensten en Office365

Door de jarenlange ervaring staat Kracht-IT niet alleen middenin een razendsnel veranderende wereld, maar voelt het bedrijf ook feilloos aan wat de klant wenst. Een prettige samenwerking staat bij Kracht-IT hoog in het vaandel. Dit betekent duidelijke en reële afspraken, korte lijntjes en een snelle, persoonlijke service.

Systeembeheerder voor de flexibele werkomgeving 

De tijd waarin iedereen elke dag naar hetzelfde kantoor ging, om daar van negen tot vijf uur achter dezelfde computer te werken, ligt definitief achter ons. De online werkplek, waarbij 'digitale mobiliteit' de sleutelterm is, wint steeds meer terrein.

Juist in die flexibele, soms wat onrustige arbeidsomgeving is het heel belangrijk om verzekerd te kunnen zijn van die ene, constante factor: professionele zorg voor al uw computers, netwerken en mobiele apparaten.

Specialist in IT-oplossingen

Kracht-IT specialiseert zich in hosted telefonie (VoIP), cloud diensten, office365 en alles-in-1 oplossingen. Wij garanderen u:

PERSOONLIJKE SERVICE

Bij ons geen ellenlange keuzemenu’s en eeuwig durende wachtmuziekjes. U krijgt altijd direct dezelfde persoon aan de lijn, die ook zelf de installatie heeft verzorgd en dus volledig op de hoogte is van uw situatie. Uiteraard zijn er bij vakantie, ziekte of pieken extra helpende handen aanwezig die vakkundig zijn ingewerkt.

KORTE LIJNTJES

Wij onderhouden niet alleen korte lijntjes met de klanten, maar ook met providers van internetdiensten (zoals Ziggo en XS4ALL) en andere organisaties. Voor u levert dit veel voordelen op. Zo vinden wij bij het afsluiten van nieuwe verbindingen sneller (en dus voordeliger) het juiste pakket, en hebben wij bij storingen net even andere ingangen dan de standaard telefoonnummers die op de verschillende websites staan.

ONAFHANKELIJKHEID

Door onze onafhankelijke positie laten wij ons niet sturen door marges die we kunnen maken, bijvoorbeeld op bepaalde hard- en software. Alles draait voor ons om de specifieke wensen en de behoeftes van de klant.

HELDERHEID

Wij werken met zogenoemde ‘open boek’-afspraken, waarin wij volledige transparantie bieden op het gebied van inkoopprijzen, marges en kosten.

Neem contact op