Windows servers 2003 niet meer ondersteund

Op 14 juli 2015 eindigt de Microsoft-ondersteuning voor alle versies van Windows Server 2003, Windows Server 2003 R2 en Windows Small Business Server 2003. Dit betekent dat er vanaf deze datum geen updates en patches meer komen en dat elk datacenter dat op dit besturingssysteem draait, mogelijk niet meer aan de standaarden voldoet. Werkt u met een Microsoft-server 2003? Dan is het hét moment om over te stappen op een van de moderne oplossingen die u veel te bieden hebben: Office 365 of een hybride cloud.

OFFICE 365: ALTIJD EN OVERAL SAMENWERKEN

Office 365 is de ultieme teamsoftware. Of u nu op kantoor werkt, thuis of aan de andere kant van de wereld: met Office 365 kunt u altijd en overal samenwerken. Het online systeem maakt het onder meer mogelijk om moeiteloos agenda’s te delen, te e-mailen met een postvakruimte van 50GB, gelijktijdig met meerdere medewerkers in dezelfde documenten te werken en op afstand te vergaderen.

Meer over Office 365

HYBRIDE CLOUD: GEVOELIGE DATA IN EIGEN BEHEER

Werken in de cloud sluit naadloos aan bij de digitale mobiliteit van vandaag de dag. Door gebruik te maken van cloud-diensten worden uw hardware, software-applicaties en gegevens via internet beschikbaar gesteld, waardoor deze op elke plek, op elk apparaat en op elk moment geraadpleegd kunnen worden. De voordelen van een zogeheten public cloud ervaren terwijl gevoelige data in eigen beheer blijven? Die oplossing biedt de hybride cloud. Deze optie combineert een cloud-omgeving met soft- en hardware die op locatie blijven staan. Opschalen als er (tijdelijk) meer behoefte is, en weer downscalen naar de normale behoefte, kan in een hybride cloud gemakkelijk worden geregeld. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij maken graag een gratis inventarisatie voor u.